November 20, 2012


Első - és utolsó?

Egyszer voltam szerelmes, 13 évesen. Ő volt a legmenőbb srác a suliban. Imádtam, hogy mindenki mást leszar, csak én érdeklem, csak velem kedves. Minden szünetben várt rám az udvaron, minden nap hazakísért. Néha elbújtunk az iskola mögötti tárolónál és órákig beszélgettük. Éjjel-nappal sms-eztünk, éjszakákon át telefonáltunk. Nagy terveket szőttünk, együtt, közösen. Szerettem az illatát, szerettem hozzábújni. Szerettem a szemeit, a száját, a haját, az arcát. Szerettem, ahogy néz, ahogy beszél, ahogy nevet. Egyik nap, ahogy kijöttem a suli ajtaján, ott állt az udvar közepén - már a látványától a torkomban dobogott a szívem - és ahogy felém közeledett, egy sárga rózsát húzott elő a dzsekije alól. Azóta sem éreztem még olyat, amit abban a pillanatban. Bármit meg tudtam volna tenni érte. Ő az egyetlen srác, akinek valaha mondtam, hogy szeretem. Őszintén. Szerelemből.

De egyszer csak vége lett. Összetört. Átvert. Mintha kitépték volna a szívemet a helyéről, mintha minden összedőlt volna körülöttem. Csendesen, zárt ajtók mögött zokogva néztem a 30 nem fogadott hívást - nem akartam vele beszélni, nem akartam hallani a hangját. Nem akartam, hogy sokadszorra is bocsánatot kérjen. Nem tudtam újra közel engedni magamhoz. És azóta más srácot se. Odaadtam neki a szívemet és rátaposott, összetörte, kihasznált. Minden, amit mondott, hazugság volt - talán csak az érzései nem. De nem számított. Teljes mértékben bíztam benne, jól tudta. A kezében volt a szívem. Nem vigyázott rá. Ki gondolta volna, hogy egy 13 évesnek is lehetnek ilyen erős érzései? Ki gondolta volna, hogy egy 7 évvel ezelőtti esemény máig hatással lehet rám? Lehetséges, hogy valaha képes leszek még valakiben teljes mértékben megbízni? Képes leszek odaadni a szívem egy srácnak, aki talán megérdemelné? Valaha megpuhul újra, el fog tűnni a kőszív? Képes leszek újra teljes szívvel szeretni?

24 notes
tags #szerelem #szeretet #szív

24 Notes

  1. bysvette reblogged this from mentsmegonmagamtol
  2. szandrine answered: Nem tudom hány éves vagy, de picit buta vagy. Miért ne lennél még szerelmes? Leszel még, hihetetlenül és nagyon. :)
  3. voices-in-my-head-again reblogged this from mentsmegonmagamtol
  4. mentsmegonmagamtol posted this